Harman/Kardon Citation Oasis

Vekkerklokke som har «alt»

Harman har lansert en solid smarthøyttaler med vekkerklokke og integrert trådløs lader.

CITATION OASIS: Hamans nye smarthøyttalerserie består av små høyttalere til tårnhøyttalere. Og ja, også en vekkerklokke. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
CITATION OASIS: Hamans nye smarthøyttalerserie består av små høyttalere til tårnhøyttalere. Og ja, også en vekkerklokke. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Under CES-messa i Las Vegas tidligere i år viste Samsung-eide Harman/Kardon frem en ny serie med smarthøyttalere, kalt Citation.

Serien består av alt fra enkle stereohøyttalere, lydplanker, basshøyttalere til større tårnhøyttalere og kringlydsett, og er en spennende alternativ til Sonos, Denon og Bluesound, for å nevne noen.

Citation-serien inkluderer også en spennende kombinert smarthøyttaler og vekkerklokke med integrert trådløs lader, som går under navnet Oasis.

Pris: 2399 kroner.

Utforming

Citation Oasis skiller seg egentlig ikke stort fra det vi kan kalle vanlige vekkerklokker, med en lav profil og oval utforming og et digitalt panel i front. Rundt enheten strekker det seg stofftrekk som både skal være smussavvisende og flammehemmende.

På toppen sitter den trådløse QI-laderen sammen med berøringspanelet for betjening av lyd, hurtigvalg for fire radiostasjoner, en stor slumre- og spill av/pause-tast samt taster for å slå av alarm og velge kilde.

Hvorfor er alltid slumreknappen større enn knappen for å slå av alarmen?

Du konfigurerer de fire hurtigvalgene for radio ved å berøre og holde inne en av 1–4-tastene når du hører på en radiokanal du vil lagre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer