TEST: Master & Dynamic MW65

Veldig lekre, men dessverre …

Til denne prisen hadde vi forventet langt bedre støydemping.

IKKE SOM DE ANDRE: Master & Dynamic MW65 er selskapets første trådløse hodetelefoner med støydemping og byr på en design helt utenom det vanlige. Foto: Pål Joakim Pollen
IKKE SOM DE ANDRE: Master & Dynamic MW65 er selskapets første trådløse hodetelefoner med støydemping og byr på en design helt utenom det vanlige. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Master & Dynamic er en relativt ung produsent. Det New York-baserte selskapet lanserte sine første lydprodukter så seint som i 2014, og først i år har de lansert sine første hodetelefoner med aktiv støydemping - i form av modellen MW65, som er dagens testprodukt.

For vår egen del er dette også vårt første bekjentskap med den amerikanske produsenten.

MW65 bygger videre på forgjengeren MW60, der den største nyheten på spesifikasjonslisten er at det nye paret har fått aktiv støydemping, altså der man ved å bruke mikrofoner fanger opp lyden fra omgivelsene og genererer de «motsatte» lydbølgene, slik at støy fra omgivelsene blir kansellert ut.

Ekstremt lekre

Utseendet er selvsagt smak og behag, men vi har fanget mang et blikk på gata når vi har gått med MW65 på hodet, med sitt meget eksklusive retro-preg. Ja, en dag ble jeg til og med stoppet på vei inn døra på jobb.

For Master & Dynamic har ikke spart på kruttet med tanke på materialvalget til disse hodetelefonene. Både bøylen og putene er trukket med ekte lammeskinn, og resten består i hovedsak av anodisert aluminium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer