Apple 8. mars

Venter lanseringsskred

Dette sier de velrennomerte ryktemakerne om Apples lanseringsplaner denne våren.

IPHONE SE: Skal vi tro ryktene, planlegger Apple å introdusere en ny iPhone SE i mars. Foto: Kirsti Østvang
IPHONE SE: Skal vi tro ryktene, planlegger Apple å introdusere en ny iPhone SE i mars. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

De seneste årene har Apple satset på to lanseringsvinduer: en på vårparten og en lansering på høsten. Selskapet avsluttet fjoråret med fire nye iPhoner, to iPader, to MacBook Pro-laptoper og Apple Watch 7, og nå er det like før det braker løs igjen.

Ifølge ryktebørsen er det ikke mange ukene til Apple igjen skal avduke en rekke produkter under årets vårlansering. Det melder blant annet Bloombergs troverdige Mark Gurman, som hevder at datoen er satt til 8. mars. Selveste kvinnedagen.

Dette skal Apple lansere

Under fjorårets Spring Loaded-arrangement lanserte Apple en fargerik serie med iMacer, to nye iPad Pro-nettbrett med Apples M1-brikke, Apple TV 4K med ny og forbedret fjernkontroll og AirTags – Apples konkurrent til sporingsbrikka Tile.

Årets lansering ser ut til å bli minst like innholdsrik, men dog uten en ny produktkategori som Tile i fjor.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, som er kjent for å treffe godt på sine Apple-påstander, planlegger Apple å avduke tredje generasjon av iPhone SE under mars-arrangementet. Den forrige modellen kom i 2020, og vår anmelder omtalte den som «årets beste mobilkjøp».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer