Insta360 X3 | TEST

Verdens kuleste dings?

360-kameraet fra Insta360 gir deg et vell av muligheter.

FANGER ALT: Med ett kamera på hver side fanger Insta360 X3 alt rundt seg. Det gir deg enorm kreativ frihet. Video: Pål Joakim Pollen / Insta360 X3. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når alle har mobilen i lomma til enhver tid, som bare blir bedre og bedre på foto og video, er det stadig færre av oss som kjøper dedikerte kameraer og videokameraer.

Men Insta360 X3 gir deg definitivt noe ekstra, og det er sjelden vi lar oss imponere så mye – dette er rett og slett ett av de kuleste produktene vi har testet på lenge.

Fanger alt

Som navnet delvis avslører, er dette et kamera som fanger alt - 360 grader rundt seg i alle retninger. Fysisk består kameraet av to ekstreme fisheye-objektiver som da fanger rundt 180 grader hver seg, og dermed lagres alt kameraet kan «se» i videoene eller stillbildene du tar.

Dermed trenger du ikke å sikte når du filmer – du starter bare opptaket, og så kan du seinere, enten med mobilappen eller PC-programvaren, redigere utsnittet i videoen akkurat slik du vil. Det går også som en lek.

Selve kameraet synes ikke i opptaket – ei heller selfiestanga det er montert på om du bruker en slik. Det finnes også en rekke andre fester du kan bruke, det være seg på sykkel eller andre ting – dette kan kjøpes som ekstrautstyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.