Minitest: iPhone 11 Pro Smart Battery Case

Verdt å kjøpe kun for kameraknappen

Apples batterideksel har gått fra å være latterliggjort til noe av det nyttigste tilbehøret du får til iPhone.

FLERE FUNKSJONER: Apples Smart Battery Case gir ikke bare ekstra strøm til iPhone. Det gjør det også lettere å ta bilder raskt. Foto: Kirsti Østvang
FLERE FUNKSJONER: Apples Smart Battery Case gir ikke bare ekstra strøm til iPhone. Det gjør det også lettere å ta bilder raskt. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Årets iPhone-modeller, iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, kommer alle med bedre batteritid enn forgjengerne. De fleste vil fint kunne bruke dem gjennom en hel dag, kanskje to, uten å måtte lade.

Skulle det knipe, tilbyr selskapet et batterideksel kalt Smart Battery Case som er lansert i ny utgave spesielt for de nye telefonene.

Ifølge Apple vil telefonene vil få 50 prosent mer batteri med dette dekselet, som da tilsier at kapasiteten er i størrelsesorden 2000 mAh på den største utgaven, til iPhone 11 Pro Max.

Snodig, men smart design

Den første utgaven av Smart Battery Case ble lansert i 2015. Apple har fått mye tyn for designet, og Ringeren av Notre Dame nevnes gjerne i den sammenheng.

Om du klarer å se forbi utseendet, er det faktisk et veldesignet batterideksel. Jo da, det har en klump som kanskje ser litt rar ut på baksiden, men den er plassert slik at dekselet ligger veldig godt i hånda. Den myke silikonoverflaten på utsiden er gjør det også behagelig å holde.

Den øverste delen har også en funksjon. Du kan vippe den bakover, for så å plassere telefonen ned i dekselet. Mye lettere enn å måtte dytte hele telefonen i et hardt skall som ofte er tilfellet med denne typen produkter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer