Sniktitt på iPhone 14 Pro

Vi elsker den nye «øya»

Vi fikk prøve Apples nyeste iPhone.

NY FARGE: iPhone 14 Pro og 14 Pro Max kommer i en ny lilla variant. Vi har fått sniktitte på den nylig lanserte mobilen. Foto: Kirsti Østvang
NY FARGE: iPhone 14 Pro og 14 Pro Max kommer i en ny lilla variant. Vi har fått sniktitte på den nylig lanserte mobilen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SAN FRANCISCO): På en pressekonferanse onsdag kveld norsk tid ble Apples nyeste iPhone avduket.

DinSide var tilstede på lanseringen som fant sted i Apples hovedkvarter i Apple Park i Cupertino i California. Etter showet fikk vi, som noen av de første i verden, mulighet til å ta og føle på de nye Apple-mobilene.

Dumper mini

Var du blant dem som jublet da Apple re-introduserte en «liten» iPhone mini for et par år tilbake? Da må vi skuffe deg. I år har nemlig Apple gitt opp den minste størrelsen til fordel for en telefon i andre enden av skalaen.

  • Det betyr at du nå bare har to forskjellige størrelser å velge mellom, men det finnes fire varianter av dem.
  • Det finnes to «vanlige» utgaver, iPhone 14 og 14 Plus, og heftigere utgaver, iPhone 14 Pro og 14 Pro Max.
  • iPhone 14 og 14 Pro har 6,1 tommer skjerm, mens iPhone 14 Plus og 14 Pro Max har 6,7 tommer skjerm.

14 og 14 Plus: Minimalt med oppgraderinger

Når det gjelder de vanlige utgavene, er det snakk om en såkalt iterativt oppdatering med få endringer. Den korte versjonen er at den har et bedre hovedkamera og frontkamera, men ellers er det mye av det samme. Noe av det mest interessante er kanskje at Apple har fjernet den fysiske simskuffen, så nå må man bruke eSIM for å komme seg på nett. Den kan også registrere om du havner i en bilulykke og varsle nødetater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.