Google Pixel 4

Vi håper denne kommer til Norge

Å berøre skjermen er SÅ 2018. Google fortsetter å avsløre detaljer rundt Pixel 4.

LÅS OPP MED ANSIKTET: Google avslører at Pixel 4 får sikker ansiktsoppløsning, som ikke krever at mobilen holdes i en spesiell retning. Foto: Google/YouTube
LÅS OPP MED ANSIKTET: Google avslører at Pixel 4 får sikker ansiktsoppløsning, som ikke krever at mobilen holdes i en spesiell retning. Foto: Google/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Samsung ser ut til å slite med å holde tett, virker det som om Google ønsker å komme lekkasjene i forkjøpet. Forrige måned overrasket selskapet med en designavsløring, og denne uken har de avslørt to nye funksjoner som kommer til Pixel 4.

Face unlock er den ene, og som navnet avslører er det snakk om ansiktsopplåsning. En sikker en sådan, på linje med iPhonens Face ID, som bruker IR- og dybdekameraer for å gjenkjenne brukeren under ulike lysforhold.

I et blogginnlegg går Google mer i dybden på funksjonen og forklarer at brukeren ikke er nødt til å plukke opp Pixel 4 eller holde den i en bestemt retning – ansiktsopplåsningen skal fungere selv om den holdes opp ned.

Trenger ikke berøre skjermen

Den andre, og kanskje større nyheten, er Motion Sense som er en spennende bevegelsessensor bygget på radarteknologi. Google har plassert sensorer på Pixel 4 som er i stand til å gjenkjenne håndbevegelser og om brukeren er i nærheten, slik at du kan gjøre ting som å bytte sang, slumre alarmen og aktivere lydløs ved innkommende samtaler kun ved å vinke med hånden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer