Test av mobilholdere til bil 2018

Vi har testet 6 mobilholdere til bil. Se hvilken som er best

Unngå å la mobilen ligge løst i bilen. Sett den i en holder, og du kan bruke den til navigasjon, som radio eller til underholdning for den som sitter i passasjersetet.

TEST AV MOBILHOLDERE TIL BIL: Se hvilken av de seks mobilholderne som er best i test. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TEST AV MOBILHOLDERE TIL BIL: Se hvilken av de seks mobilholderne som er best i test. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som du vil se av denne testen, finnes det en rekke forskjellige metoder for å montere fast mobiltelefonen i bilen mens du kjører.

Den mest vanlige er en holder som festes ved hjelp av en sugekopp i bilens frontrute, men det er ikke nødvendigvis alltid den smarteste metoden.

I vår test har vi sammenliknet seks forskjellige holdere; fire holdere som er å få kjøpt hos vanlige, norske forhandlere, samt to som vi har kjøpt på Ebay. Totalt benyttes faktisk fem forskjellige festemetoder.

Prismessig er det også store variasjoner. Den billigste løsningen fås kjøpt hos en rekke forskjellige forhandlere på Ebay, og prisene ligger gjerne på rundt en tier.

De dyreste koster rundt 300 kroner. Men er det en sammenheng mellom prisen og det du får igjen? Stort sett, men ikke alltid, viser vår test.

Jumboplass:

Steering Wheel In Car Mobile Phone Mount Holder

Denne holderen har en fjærbelastet klype til mobilen, samt et elastisk gummibånd som festes øverst på rattet i bilen. Der sitter den overraskende stabilt og fast. Båndet festes og løsnes med en enkel håndbevegelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer