Samsung Galaxy Z Flip 3 | TEST

Vi klapper for Samsung

Husker du tiden da man klappet sammen telefonen? Den er tilbake.

KLAPP: Vi klapper for Samsungs nye klapp-telefon, Galaxy Z Flip 3. Foto: Pål Joakim Pollen
KLAPP: Vi klapper for Samsungs nye klapp-telefon, Galaxy Z Flip 3. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Vi har ikke sett noe til nye Note-modeller fra Samsung i år, men i stedet har selskapet vartet opp med to brettbare modeller.

Den største av dem, Z Fold 3, har vi allerede testet. Den er på størrelse med en vanlig telefon, dog dobbelt så tjukk, og kan brettes ut i nettbrett-format.

Z Flip 3 går motsatt vei. Dette er nemlig en telefon av relativt vanlig størrelse som kan klappes sammen, slik at den blir halvparten så høy og dobbelt så tjukk.

Nett i lomma

For deg med ikke alt for dype bukselommer har Z Flip 3 en formfaktor som bør passe fint. I sammenklappet tilstand måler den 86,4 x 72,2 mm, med en tykkelse på 16-17 mm (litt tykkere ved hengselet).

På den ene siden, når den er klappet igjen, finner du de to hovedkameraene (vanlig vidvinkel + ultravidvinkel), samt en utside-skjerm, som kontra den første Flip-telefonen har vokst fra 1,1 til 1,9 tommer. Det gjør den langt mer anvendelig.

På denne skjermen kan du se meldinger og andre varsler som tikker inn, styre musikkavspilling, se de neste avtalene, været, antall skritt hittil i dag og den slags. Det er også mulig å starte en nedtelling eller et lydopptak direkte uten å åpne telefonen. Besvarer du telefonsamtaler fra lukket telefon, settes de automatisk på speaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer