Unboxing:

Vi pakker opp Samsung Galaxy Fold

Samsungs brettbare telefon er klar for salg i dag.

Vi pakker opp Samsung Galaxy Fold og tar en liten titt på hvordan den fungerer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er startskuddet for salget av Samsung Galaxy Fold, den første brettbare mobiltelefonen tilgjengelig på det norske markedet.

Vi fikk vår testmodell tidligere denne uka, og mens vi trenger noen dager til på testingen, har vi snekret sammen en video på toppen av denne saken som viser hva du får med i esken og hvordan den er i bruk.

Som du ser i videoen får du med både kevlar-deksel og Samsung Galaxy Buds på kjøpet, men hold deg fast: Samsung Galaxy Fold koster hele 21.000 kroner.

Skjermen på forsiden er 4,6 tommer stor (21:9-format), men det er når du bretter den opp at moroa begynner, med en 7,3 tommers skjerm i et tilnærmet 4:3-format. Samsung skal ha testet hengslingen for åpning og lukking 200.000 ganger, som tilsvarer rundt 100 ganger daglig i fem år.

Ellers har Fold heftig maskinvare på innsiden, med Snapdragon 855-prosessor, 12 GB RAM, 512 GB lagringsplass og 4380 mAh batteri - og hele seks kameraer.

Se opp for test i neste uke

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer