Viber beta for Android

Lar deg ringe og sende meldinger gratis.

Viber beta for Android
Publisert
Sist oppdatert

Viber har lenge vært en populær app for iPhone-brukere som vil spare penger, for programmet lar deg ringe og sende meldinger gratis til andre Viber-brukere.

Dette skjer via internett, som betyr at det er fullstendig gratis om begge parter er koblet på WiFi (og med svært god samtalekvalitet dersom begge har en kjapp linje), men at du også med en solid dataplan på mobilabonnementet kan ringe i vei uten å tenke på tellerskritt. Spesielt er den ekstra kjekk dersom du har venner i utlandet eller er mye ute og reiser.

Finn billigste abonnement med DinSides mobilkalkulator

For noen måneder siden kunne vi også rapportere om at en Android-versjon av Viber var på trappene, og vi har nå fått tilgang til den private betaen. At den er i privat beta, betyr at den foreløpig kun er tilgjengelig for utvalgte Android-brukere, og det er mulig å melde seg på på Vibers Android-sider.

Små forskjeller

Android-versjonen er ikke så fryktelig ulik iPhone-versjonen, men kan brukes som standard telefonapp (dialer) hvis du vil; dog har den ikke "bokstavringing" der du kan begynne å skrive kontaktnavnet med bokstavene på hver knapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer