Viber klar for Android

Men du må stå i kø for å få invitasjon.

Nå har Viber begynt å dele ut invitasjoner til Android-utgaven.
Nå har Viber begynt å dele ut invitasjoner til Android-utgaven. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har mang en gang skrevet om Viber – iOS-applikasjonen som lar iPhone/iPod/iPad-brukerne ringe og sende tekstmeldinger til hverandre gratis over Internett; forutsatt at du er koblet på WiFi eller har en dataplan på telefonabonnementet ditt som tillater mye/ubegrenset trafikk, selvsagt.

Finn riktig abonnement med DinSides mobilkalkulator

Det betyr blant annet at du kan sitte på et hotellrom i utlandet med WiFi og ringe hjem helt gratis. Og – er begge koblet på en god nettlinje, er samtalekvaliteten ofte bedre enn den blir om du ringer på vanlig vis.

Tidligere i år skrev vi om at Viber snart var klart for Android, og nå er applikasjonen lansert i en begrenset betautgave. Det betyr at Viber-skaperne deler ut invitasjoner fortløpende til folk som registrerer seg.

For å melde deg på betaprogrammet, må du legge inn noen detaljer i dette skjemaet. Invitasjonene deles ut etter et helt vanlig køprinsipp, så jo tidligere du er på pletten, desto før vil du også få invitasjon.

Android-versjonen har litt flere funksjoner enn iPhone-utgaven, der du blant annet kan svare på innkommende SMS uten å åpne selve applikasjonen, og du kan også angi at Viber-ringepanelet skal brukes som standard både for samtaler til Viber-brukere og andre brukere. I tillegg kan du se samtalelogg og SMS-histrorikk i Viber-applikasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer