OnePlus 9 Pro-rykte:

Vil bli nummer én på kamera

Lekkasjer tyder på at OnePlus har startet et samarbeid med svenske Hasselblad.

LOVER GODT: Dersom ryktebildene av OnePlus 9 Pro stemmer, kan dette mobilkameraet bli svært interessant. Foto: Dave2D/YouTube
LOVER GODT: Dersom ryktebildene av OnePlus 9 Pro stemmer, kan dette mobilkameraet bli svært interessant. Foto: Dave2D/YouTube Vis mer
Publisert

Det begynner å nærme seg et år siden OnePlus lanserte sine 8 og 8 Pro-modeller – begge telefoner som fikk svært gode skussmål både her hos Dinside og andre steder.

Spesielt syntes vi OnePlus hadde fått skrudd sammen et betydelig bedre kamera i 8 Pro-modellen enn selskapet har hatt tradisjon for på tidligere modeller.

Om OnePlus lanserer nye 9-modeller på tradisjonelt vis, er de nok ikke mer enn et par måneder unna, og allerede har lekkasjene begynt.

Samarbeid med Hasselblad?

Youtuberen Dave2D har fått tilsendt bilder av det som angivelig skal være OnePlus' nye toppmodell. Og det er kanskje kameramodulen som er det mest interessante her, for om bildene viser seg å være ekte finner du selveste Hasselblad-logoen på kameraet.

Hasselblad er nok ikke så godt kjent blant folk flest, men den svenske kameraprodusenten er særdeles anerkjent på mellomformatkameraer og har kameraer i produktutvalget som koster flere hundre tusen kroner.

Det harmonerer for så vidt med OnePlus' sjef Pete Laus uttalelser tidligere i år, der han understreket at selskapet ville bruke enormt med ressurser for å forbedre kameraene i år, der ambisjoen er å bli nummer én, ifølge Android Authority.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer