Slik skryter du av været på Facebook, Instagram og Snapchat

Vis alle hvor varmt det er der du befinner deg

Det kan hende du får noen uvenner, men ...

AAAAH SÅ VARMT: Nå trenger du ikke å være i Syden for å dele disse irriterende værbildene i sosiale medier. Lurer du på hvordan du lager dem? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
AAAAH SÅ VARMT: Nå trenger du ikke å være i Syden for å dele disse irriterende værbildene i sosiale medier. Lurer du på hvordan du lager dem? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fem sommere siden brukte «alle» værappen Instaweather for å skryte av været. Her kunne man ta et bilde, og legge på diverse værdata, som temperatur og værvarsel samt stedsinformasjon.

Sosiale medier ble raskt bombadert med personlige værmeldinger, og folk gikk kjapt lei.

Men folk deler likevel fremdeles denne typen bilder. Og nå er funksjonen innebygd i både Facebook, Instagram og Snapchat.

Vet du fremdeles ikke hvordan du skryter av været på disse tjenestene?

Vi skal vise deg hvordan, før det gode været vi har (i hvert fall på Østlandet) forsvinner.

Facebook

Facebook har etter hvert får en del bilderedigeringsmuligheter. Enten du laster opp et bilde direkte fra statusoppdateringsfeltet eller bruker Facebook Stories, kan du blant annet legge effekter og klistemerker på bildene dine, inkludert værinformasjon.

Når du har valgt et bilde du vil dele, trykk på det lille klistremerkeikonet oppe til høyre, hvor du vil få opp diverse klistemerker du kan legge på bildene.

Her kan du blant annet velge et værklistremerke, og i skrivende stund får vi opp en sol med 22 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer