Vis mobilbildene på TV!

Med Nokia Image Viewer kan du vise frem bildene du tok med din mobiltelefon på en TV-skjerm. Fungerer det? Vi har prøvd dingsen.

Publisert
Sist oppdatert

Vis mobilbildene på TV!

  1. Image Viewer fotoalbum


Ideen er ikke dum i det hele tatt. Når du tar bilder med en mobil får du enten se de på den lille telefonskjermen, eller så må du overføre de til en PC for å se dem i full størrelse. Men det er jo ikke alltid man har en datamaskin i nærheten, og da kan det jo passe seg å dele bildene med venner på en TV-skjerm.

Overføringen skjer raskt og smertefritt
Overføringen skjer raskt og smertefritt Vis mer


Nokia Image Viewer er et ekstremt enkelt konsept: en boks som kobles til en TV, og som tar i mot bilder fra mobiltelefoner via Bluetooth. Den lille boksen går på enten batterier eller vanlig Nokia-lader, og det går en RCA-kabel ut av denne. Kabelen plugges, logisk nok, til TVen.

Kun for Nokia

Et lite, grønt lys forteller oss at enheten er slått på, og et blått lys ved siden av signaliserer at Bluetooth-forbindelsen er aktiv. På TV-skjermen vises en firesifret nøkkel som må tastes inn på din telefon for at forbindelsen skal være i orden.

Videre er det bare å sende bildene over via Bluetooth. Det er bare én hake: Image Viewer fungerer kun med bildetelefoner fra Nokia. Vi prøvde å overføre bilder fra både Sony Ericsson- og Siemens-telefoner, og selv om oppkoblingen gikk greit, fikk vi ikke sett noen bilder.

Vis mobilbildene på TV!


Bildene kan vises i en slideshow, og det ser absolutt brukbart ut. Det er ingen nyhet at kvaliteten på mobilbilder er fremdeles ikke det aller beste, men de klarer uansett å fylle en hel TV-skjerm og det er uproblematisk å tyde detaljene.

Image Viewer støtter NTSC og PAL-formatene, og har plass til opptil 65 bilder.

Vi synes dingsen er morsom, forutsatt at du har en Nokia-telefon, tar masse bilder med den og liker å vise dem til venner. Gjør du ikke det, er ikke Image Viewer verdt den tusenlappen den koster.

Klikk her for flere bilder av Image Viewer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer