Vis mobilbildene på TV!

Med Nokia Image Viewer kan du vise frem bildene du tok med din mobiltelefon på en TV-skjerm. Fungerer det? Vi har prøvd dingsen.

Publisert
Sist oppdatert

Ideen er ikke dum i det hele tatt. Når du tar bilder med en mobil får du enten se de på den lille telefonskjermen, eller så må du overføre de til en PC for å se dem i full størrelse. Men det er jo ikke alltid man har en datamaskin i nærheten, og da kan det jo passe seg å dele bildene med venner på en TV-skjerm.

Nokia Image Viewer er et ekstremt enkelt konsept: en boks som kobles til en TV, og som tar i mot bilder fra mobiltelefoner via Bluetooth. Den lille boksen går på enten batterier eller vanlig Nokia-lader, og det går en RCA-kabel ut av denne. Kabelen plugges, logisk nok, til TVen.

Kun for Nokia

Et lite, grønt lys forteller oss at enheten er slått på, og et blått lys ved siden av signaliserer at Bluetooth-forbindelsen er aktiv. På TV-skjermen vises en firesifret nøkkel som må tastes inn på din telefon for at forbindelsen skal være i orden.

Videre er det bare å sende bildene over via Bluetooth. Det er bare én hake: Image Viewer fungerer kun med bildetelefoner fra Nokia. Vi prøvde å overføre bilder fra både Sony Ericsson- og Siemens-telefoner, og selv om oppkoblingen gikk greit, fikk vi ikke sett noen bilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer