18 tips til deg med Huawei-telefon

Visste du at du bare kan kakke to ganger på skjermen for å ta skjermbilde?

Her er noen nyttige tips.

FUNKSJONSRIKE: Huawei-telefoner har mange funksjoner på lur om du utforsker menyene. Her er noen av de beste. Foto: Pål Joakim Pollen
FUNKSJONSRIKE: Huawei-telefoner har mange funksjoner på lur om du utforsker menyene. Her er noen av de beste. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Huawei har klart å kapre stadig høyere markedsandeler både her til lands og i resten av verden de siste årene, og kinesernes telefoner har jevnt over gjort det svært godt i tester.

Bare i år har vi trillet en sekser på terningen til tre Huawei-telefoner. Sist for et par uker siden da Huawei Mate 9 Pro fikk toppkarakter, i høst da Honor 8 fikk våre varmeste skussmål og i sommer da Huawei P9 Plus også sanket alle seks øyne på vår terning.

Ved siden av at telefonene jevnt over gir deg god valuta for pengene, har vi ofte skrytt av at Huawei-telefonene er rike på funksjonalitet. I denne artikkelen har vi tenkt til å tipse Huawei-eiere om godbitene som skjuler seg i menyene.

Vi skal ikke garantere at alle tips fungerer på alle Huawei-telefoner, men har du en forholdsvis ny telefon som ikke var blant de aller billigste, vil du sannsynligvis kunne dra nytte av mange av disse tipsene.

Vi har funnet de fleste av dem på splitter nye Mate 9 Pro, som kjører siste versjon både av Android og Huaweis Android-skall, EMUI. Derfor kan det være at enkelte funksjoner ikke vil være tilgjengelige før telefonen din blir oppdatert, eller at våre beskrivelser av hvor du finner ting i menyene ikke stemmer helt med din versjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer