VLC for iOS tilbake i App Store

Comeback for mediespilleren som takler absolutt alt.

Nå kan du spille av videofilene dine på iPhone og iPad med populære VLC igjen. Men har ikke toget gått for den gamle traveren?
Nå kan du spille av videofilene dine på iPhone og iPad med populære VLC igjen. Men har ikke toget gått for den gamle traveren? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VLC, en av verdens mest populære mediespillere, kan lastes ned fra Apples App Store igjen etter 2,5 års fravær.

Den første versjonen av VLC for iOS ble lansert sent i 2010, men ble fjernet bare noen måneder etter på grunn av rettighetskonflikter over den såkalte GPL-lisensen. Nå er disse imidlertid tatt hånd om.

Du kan lese mer om disputten hos vår søsterpublikasjon Digi.

Les også: Her er VLC for iPad

Integrert med Dropbox

VLC for iOS versjon 2.0 har blitt skrevet om fra grunnen av, skal være raskere enn før og støtte alle videofiler som VLC gjør på PC og Mac, inkludert MKV og AVI, ifølge The Next Web.

Utseendemessig har ikke mye forandret seg siden sist, men appen har støtte for blant annet AirPlay, flere lydspor, videofiltere i sanntid, hastighetsmanipulasjon og undertekster.

Videre finnes det en rekke måter å laste videofiler inn i appen på. Det er støtte for filoverføring via trådløst nettverk, det er innebygd Dropbox-integrasjon samt støtte for tredjepartsapper via deleknappen. Det skal til og med være mulig å laste ned filer til appen direkte fra en webserver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer