VLC4iPhone - spiller alle videoformater på iPhone

Det er faktisk fullt mulig, hvis du tør...

VLC4iPhone - spiller alle videoformater på iPhone
Publisert
Sist oppdatert

XviD, DivX, MKV, FLV og MPEG; rent ytelsesmessig er det ingenting som tilsier at iPhone skulle ha problemer med å spille disse filformatene. Likevel får du ikke spilt dem av uten videre; takket være begrensninger Apple har lagt inn i den populære telefonen.

Men i kulissene jobber det alltid noen som har en annen agenda. For eksempel har utviklerne av den populære multimediespilleren VLC laget en egen iPod Touch/iPhone-versjon av programmet - kalt VLCiPhone.

Overfør og spill av

I tillegg til det aller meste av aktuelle musikkformater, er programmet også i stand til å avspille de ovennevnte videoformatene. Dermed skal det, i hvert fall i teorien, bare være å overføre videofilene dine til iPhone i den tilstand de befinner seg i, uten behov for konvertering, lene seg tilbake og nyte videoene.

I følge av den populære bloggen Addictive Tips, som har testet programmet, skal fremtidige versjoner dessuten støtte HD-oppløsninger, riktig nok nedskalert til å passe skjermen. Imponerende utnyttelse av maskinvaren er det uansett.

Det er selvsagt en hake. Apple har selvfølgelig aldri godkjent VLC4iPhone, så hvis du fikk lyst til å klikke deg inn i AppStore for å laste ned, blir du nok skuffet.

Kun for eksperimentelle

Programmet er gratis, men er dessverre kun tilgjengelig for dem som har tatt sjansen på å jailbreake telefonen. Det er for øyeblikket kun nedlastbart via Cydia Store. Og nei, dette er slett ingen oppfordring til å gjøre nettopp det.

Vi bare håper at det snart dukker opp en tilsvarende løsning for oss som synes det er tryggere i AppStore...

Enn så lenge får vi konvertere favorittvideoene før vi går på toget.

Flere skjermbilder fra VLC4iPhone hos Addictivetips.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer