VLC4iPhone - spiller alle videoformater på iPhone

Det er faktisk fullt mulig, hvis du tør...

VLC4iPhone - spiller alle videoformater på iPhone
Publisert
Sist oppdatert

XviD, DivX, MKV, FLV og MPEG; rent ytelsesmessig er det ingenting som tilsier at iPhone skulle ha problemer med å spille disse filformatene. Likevel får du ikke spilt dem av uten videre; takket være begrensninger Apple har lagt inn i den populære telefonen.

Men i kulissene jobber det alltid noen som har en annen agenda. For eksempel har utviklerne av den populære multimediespilleren VLC laget en egen iPod Touch/iPhone-versjon av programmet - kalt VLCiPhone.

Overfør og spill av

I tillegg til det aller meste av aktuelle musikkformater, er programmet også i stand til å avspille de ovennevnte videoformatene. Dermed skal det, i hvert fall i teorien, bare være å overføre videofilene dine til iPhone i den tilstand de befinner seg i, uten behov for konvertering, lene seg tilbake og nyte videoene.

I følge av den populære bloggen Addictive Tips, som har testet programmet, skal fremtidige versjoner dessuten støtte HD-oppløsninger, riktig nok nedskalert til å passe skjermen. Imponerende utnyttelse av maskinvaren er det uansett.

Det er selvsagt en hake. Apple har selvfølgelig aldri godkjent VLC4iPhone, så hvis du fikk lyst til å klikke deg inn i AppStore for å laste ned, blir du nok skuffet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer