Web-basert chat gir enkel tilgang

Chat -- småprat i sanntid via Internett -- er en populær aktivitet verden rundt. Du kan prøve deg i flere chat-rom uten annen programvare enn din nettleser, for det finnes mange Web-baserte chat-tjenester.

Web-basert chat gir enkel tilgang
Publisert

Det er lett å registrere deg i og bruke Web-baserte chat-rom. Det finnes et utall slike chat-leverandører som tilbyr gratis tilgang til sine tjenester. Men husk at du fremdeles betaler for tellerskrittene dine for å bruke Internett...

Alt du trenger å gjøre for å "prate", er å gå til en chat-tjenestes hjemmeside, hvor du finner informasjon, veiledning og enkel, online registrering. Prøv gjerne flere av de web-baserte chat-tjenestene, så finner du ut hvilken du trives best med.

Globale møtesteder

Ideen bak chat-rom er at du kan kommunisere direkte med folk om løst og fast, eller spesielle emner du er interessert i, uansett hvor i verden du og samtalepartnerne befinner dere.

En av de mest populære chat-stedene heter PowWow, som er utviklet og tilbys av selskapet Tribal Voice. I følge Tribal Voice finnes det flere enn fire millioner brukere av PowWow verden rundt, og de har dannet mer enn 10.000 online-"samfunn" for chatting.

Andre Web-baserte chat-leverandører finnes også. Noen av disse er Yahoo! Chat, theglobe.com, Alamak Chat og WebChat.

Mange muligheter

Som nevnt er chat ikke bare begrenset til tekstbasert chat. Du har mange muligheter, for eksempel hos PowWow.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer