Yahoo-konkurrent vil ansette deg

About.com er en av verdens største webtjenester – større enn CNN – som søker mennesker med spesielle interesser som fra egen hjemme-PC kan bli med å bygge tjenesten deres. Og best av alt, er at du får godt betalt!

Klikk her for å se hvordan en av websidene i About.com ser ut
Klikk her for å se hvordan en av websidene i About.com ser ut Vis mer
Publisert

Er du dyktig innen et bestemt fagfelt, kan det amerikanske webregistret About.com bli din neste arbeidsplass, uten at du behøver å flytte fra Norge!

About.com er satt sammen av mindre og større temabaserte webtjenester som folk over hele verden har bygget opp. About.com sørger for at webtjenestene får et enhetlig utseende, og de organiserer dem i lister, omtrent på samme måte som Yahoo.

Yahoo er en erklært konkurrent av About.com, som nå har over 5 millioner unike besøkende per måned, og det er mer enn CNN. Nettstedet er dermed nummer 23 i verden (i følge Mediamatrix). Har du ikke hørt om About.com, skyldes det kanskje at de skiftet navn fra Miningco.com i månedsskiftet april/mai.

Det er ikke for sent

Selv om About.com har eksistert en stund, er det fortsatt mange temaer ledig hvis du ønsker å slutte deg til nettverket. På sidene deres er det en liste over temaer som ennå ikke har fått en egen "guide", og dermed er det fritt frem for deg å søke opptak.

Ledige temaer i denne lista dekker mange ulike fagfelt, og du finner alt fra hinduisme og fotografering til plastisk kirurgi og sportslegender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.