Zen Micro Photo til Europa

Zen Micro Photo vant mange premier på CES, og nå lanserer Creative MP3-spilleren med OLED-skjerm for Europa. Se bildene her!

Zen Micro Photo til Europa
Publisert
Sist oppdatert

Creative har bestemt seg for å ta igjen Apple som verdens mest populære produsent av MP3-spillere, og er allerede godt i gang med Zen Micro som har nesten like spesifikasjoner om iPod mini, men har lengre batterilevetid.

Nå kommer Zen Micro Photo, som kanskje er verdens første MP3-spiller som har OLED-skjerm med 262.144 farger:

- Suksessen fra den originale Zen Micro spilleren har vært så enorm at det var vanskelig å skulle levere en oppfølger innenfor et så kort tidsperspektiv, sier Dennis Dress, Nordic Country Manager for Creative.

- Likevel klarte vi å overraske alle da vi avduket Zen Micro Photo og vant "Best of CES" prisen for tredje året på rad.

Zen Micro Photo får bortsett fra skjermen helt like egenskaper som Zen Micro. Til gjengjeld har den et noe sprekere designuttrykk, i hvert fall hvis vi skal tro bildene vi fikk fra Creative i dag. I følge selskapet skal Photo-versjonen komme i like farger som basisversjonen - altså ti forskjellige - når den kommer i butikkene i løpet av måneden.

Selve prisen er derimot ukjent i skrivende stund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer