1. Volkswagen Touran: Den komplette

Nykommeren Volkswagen Touran er kort og godt en komplett fleksibil - og vinner vår test.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen biler er perfekte, noe vi har lært gjennom våre tester av nærmere 600 biler. Touran er imidlertid det nærmeste man i dag kan komme en perfekt fleksibil. For Touran er virkelig fleksibel i ordets rette forstand.

Blant annet har de tre individuelle setene på andre seterad svært mange justeringsmuligheter. For eksempel er Touran den eneste av testbilene der seteryggene kan justeres så langt tilbake at det faktisk kan kalles en soveposisjon. Takhøyden i baksetene er hele 95 centimeter over sitteputen, og med baksetene i bakre stilling er benplassen i tillegg god nok for voksne (28 cm). Fordi bakdør-åpningen er hele 88 centimeter bred, blir det enkelt for foreldre å bære både barn og barneseter inn og ut.

Masser av rom

En rekke koppholdere, skuffer, foldebord og oppbevaringsrom, hvorav hele tre i taket, gjør det greit for hele familien å finne plass til sine favorittgjenstander og -leker. Baksetepassasjerene kan i tillegg glede seg over 12-volt-uttak og egne luftdyser.

Syv seter

Flertallet av bilene i vår test kan leveres med syv seter og Touran er blant dem. Og hvis du først har bruk for syv seter, er Touran det beste alternativet. For det første er selve seteløsningen smart - vi brukte svært kort tid på å hente frem de to bakre setene, som vanligvis ligger pent skjult i bagasjerommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer