Full priskrig på elbiler

105.000,- billigere over natta

Over natta ble elektriske BMW i3 105.000 kroner billigere. Det er nå full priskrig på nye, elektriske biler - og du kan gjøre et knallkjøp.

KRAFTIG PRISKUTT: Dyreste utgave av BMW i3 har fått en super-rabatt på 105.000 kroner over natten. Forhandlerne kaller det en «kundefordel», der en stappfull utstyrspakke inngår. Foto: Fredrik Korsvoll
KRAFTIG PRISKUTT: Dyreste utgave av BMW i3 har fått en super-rabatt på 105.000 kroner over natten. Forhandlerne kaller det en «kundefordel», der en stappfull utstyrspakke inngår. Foto: Fredrik Korsvoll Vis mer
Publisert

Det er den dyreste utgaven av BMW i3, en såkalt 120 Ah Fully Charged, som har fått et priskutt som vi sjelden har sett maken til i Norge. Forhandlerne kaller det riktignok en «kundefordel», men uansett er det snakk om 105.560 kroner ned, i forhold til full pris.

Du får nå en i3 med absolutt alt utstyr og den lengste rekkevidden for 375.000 kroner. En rimeligere utstyrsvariant med lang rekkevidde, koster 299.900 kroner, ferdig på veien. «Kundefordelen» eller priskuttet på denne er 65.560 kroner.

Fullpakket med utstyr

Informasjonsdirektør Marius Tegneby hos BMW Norge forklarer at dette er en lager-kampanje, på biler som kan leveres til kundene raskt.

- Vi har først og fremst markedstilpasset tre utstyrspakker på i3, noe som gjør at kundene blant annet får mye mer utstyr for pengene. Dette er en kampanje som forhandlerne kjører. Vi som importør sørger bare for å ta inn til Norge de bilene forhandlerne trenger, sier Tegneby til Dinside.

BMW har bestemt at i3, som var én av de aller første bilene som ble bygget som en ren elektrisk, da den kom på markedet i 2013, ikke vil få en direkte etterfølger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer