156 Sportwagon i Norge

Alfa Romeo 156 Sportwagon er klar til å innta det norske markedet. "Sportwagon", altså - ikke "stasjonsvogn" - det er viktig.

Publisert

156 Sportwagon er i salg fra og med i dag. Stasjonsvognutgaven av 156 skal selges fra i alt 19 forhandlere i vårt langstrakte land, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Den norske Alfa Romeo-importøren, Ugland Motor Import AS, tar sikte på å selge 196 stykker av modellen 156 før utgangen av inneværende år (dette inkluderer både Sportwagon og sedanutgaven). De neste tre årene ligger salgsmålet på 250 stykk Alfa 156 per år.

Konkurrentene

Hvilke konkurrenter er det så Sportwagon sikter seg inn på? Avhengig av motorstørrelse er det hovedsakelig tre konkurrenter som skisseres av den norske importøren: BMW 3-serie Touring, Audi A4 Avant og Volvo V40 - men kun til en viss grad...

Prisene

Hva blir så prisen på Alfas nye stolthet, og hvordan stiller den seg i forhold til konkurrentene med tanke på pris? Alfa 156 Sportwagon kommer med tre motoralternativer: 1.6, 1.8 og 2.0. Den minste og rimeligste har en prislapp på 287.700 kroner. 1.8T. Spark koster 319.000 kroner, og toppmodellen 2.0T. Spark Selespeed får en pris på 379.900 kroner. Det vil også komme en business-utgave, for under 300.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer