2. Peugeot 206 CC 1.6

206 var blant de første folkekabrioletene som dukket opp med det smarte taket, og har lenge vært det beste småbilkabriolet-alternativet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er kjøreegenskapene og bakseteplassen som gjør at den ikke plasserer seg foran Mini denne gang. Baksetene er nesten av symbolsk karakter, men gir i alle fall det fortrinnet fremfor Tigraen at du får med deg ganske mye bagasje uansett hvilken posisjon du har valgt for taket.

Praktisk igjen

Det kan vel i en test av kabrioleter oppfattes som utidig å mase så mye om det praktiske, men vi kan ikke dy oss fordi det utgjør så klare forskjeller disse bilene i mellom. Vi tror også at de praktiske kvalitetene kan være med på å avgjøre om man kan velge en så morsom bil som disse bilene er.

For Peugeotens del er en klar praktisk fordel at den har god bagasjeromsplass når taket er oppe, og at kollisjonsputen på passasjersiden kan kobles ut slik at barn i barneseter kan plasseres der. Bagasjerommet er i tillegg ganske praktisk utformet med stor innlastningsåpning.

Komfortsjefen

For ren cruising har 206 CC gode kjøreegenskaper med ganske myk fjæring og høy komfort. Du sitter også komfortabelt i den kupeen med best plassfølelse av alle. Bak den sterkt skrånende frontruten er det så lunt at vi neste føler oss snytt for kabrioletfølelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.