206 CC: Linjelekker allværs-cabriolet

Vanligvis er franskmennene flinke til å bevare hemmeligheter, men denne gangen slipper Peugeot nyheten om 206 Cabriolet/coupe halvannen måned før avdukingen.

Publisert

Peugeot 206 med ståltak har tidligere blitt vist som konsept på ulike utstillinger, men det er altså allerede besluttet å sette bilen i produksjon.

Bilen vises første gang offentlig på Paris-utstillingen i september, men den norske importøren, Bertel O Steen, regner med at bilen kommer til Norge allerede i 1. kvartal 2001.

"Hyggelig" pris

Selv om prisene ikke er fastsatt ennå, er det likevel klart at Peugeot ønsker å legge 206 CC på samme prisnivå som 206 GTI, hvilket betyr rundt 250.000 kroner. Det vil i så tilfelle være en Peugeot 206 CC med 1,6-liters motor med 110 hk, men bilen vil også bli tilgjengelig med 2,0-liters motor med 136 hk som skulle borge for mer enn frisk bris i håret.

206 CC skulle kunne bli en god allværs-kabriolet for norske forhold med ståltak som felles ned i bagasjerommet på samme måte som Mercedes SLK.

Relaterte artikler:

4338">TEST: Peugeot 206 GTI -- elegant råtass!2518">OMTALE: 206 Roland Gaross -- småbil med glasstak2153">TEST: Peugeot 206 1.4 - familiefrekkas7819">KONSEPT: Peugeot Feline - Ultrasportslig Roadster

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer