206 Roland Garros

206 Roland Garros er det velklingende -- og faktisk meningsfylte -- navnet på spesialmodellen av 206 med glasstak.

206 Roland Garros
Publisert

Luft er stikkordet, Roland Garros var nemlig en av luftfartens store pionerer i Frankerike ved forrige århundreskifte. Hans navn pryder forøvrig også en tennis-stadion - og det er den stadion der tennismesterskapet French Open arrangeres hvert år.

Og med en grønnfarge kalt "Tie-break Green" skulle assosiasjonene være fullkomne, både til luft og tennis - hva nå enn dette måtte ha med bil å gjøre.

Glasstaket i 206 Roland Garros er ikke et soltak, men et fast montert glasstak som gir en luftig følelse. Glassruten måler hele 1,225 kvadratmeter, og 6,6 millimeter tykk. Et behagelig klima skal besørges av et fullautomatisk klimaanlegg, som er standard på denne bilen.

Selv om glasset er av en spesiell type som slipper igjennom så mye lys, men så lite energi som mulig, kan det nok bli varmt i kupeen på solrike dager. Derfor er det mulig å trekke for en "gardin" for takvinduet. Gardinet trekkes for av en elektromotor som bruker 11 sekunder på operasjonen.

I tillegg er det omfattende standardutstyr på 206 Roland Gaross, blant annet:

Elektronisk styrt automatisk klima-anlegg Grønn metallic lakk Eget interiør med blant annet musling- og grønnfargede skinnseter av sportstypen og skinntrukket sportsratt Aluminiumsfelger Stereoanlegg med CD-veksler Tåkelys foran Regnsensor til vindusviskerne Alarm Elektrisk justerbare, oppvarmbare og foldbare sidespeil

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer