23.500 fikk denne koppen i julegave

Årets "i siste liten"-gave?

BILBELTEKOPPEN: Hittil har over 65.000 nordmenn avlagt bilbelteløftet på Facebook, hvor de på tro og ære lover å bruke bilbelte når de kjører bil, taxi og buss. Koppen og Facebook-siden er et samarbeid mellom Statoil Norge og Statens vegvesen. Foto: Statoil
BILBELTEKOPPEN: Hittil har over 65.000 nordmenn avlagt bilbelteløftet på Facebook, hvor de på tro og ære lover å bruke bilbelte når de kjører bil, taxi og buss. Koppen og Facebook-siden er et samarbeid mellom Statoil Norge og Statens vegvesen. Foto: Statoil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Var du blant dem som fikk Statoilkoppen i julegave i år? Det er du ikke alene om.

I løpet av de tre siste dagene før jul solgte Statoil 23.500 Statoilkopper.

Bare lille julaften ble det solgt over 10.000 kopper, mens på selve julaften ble det solgt 5.000 kopper til. Dermed er det en liten økning fra forrige jul.

Dette er IKKE en kaffekopp

Kulden får skylda

– Jeg er helt sikker i min sak når jeg sier at Statoilkoppen er blitt Norges mest populære "i siste liten-gave". Med den kulden vi har opplevd mange steder i landet den siste måneden så er det vel ikke tvil om at varm drikke er rett gave å gi, sier kjedesjef i Statoil Norge, Ole Erik Samseth, i en pressemelding.

Statoilkoppen koster 149 kroner, men det er også mulig å bare kjøpe et nytt 2011-lokk til 99 kroner.

Kaffeavtalen innebærer at du kan fylle på varm drikke i et år på alle Statoilstasjonene i hele Norge, hvor den eneste betingelse er at du alltid har med deg kaffelokket. Oljeselskapet har hatt denne avtalen siden 2003.

Drakk 25 millioner kopper

I fjor drakk Statoilkundene 25 millioner kopper kaffe på stasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer