Prissjekk: Spylervæske

238 prosent prisforskjell!

Dinside har gjort en prisundersøkelse på vindusspylervæske hos de mest populære utsalgsstedene. Sjekk om du spyler bort pengene dine!

SE VIDEO!: Du kan spare mye penger ved å handle spylervæske fra riktig sted. Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Er ikke det typisk? Alltid når man minst venter det, varsler det fra dashbordet. Tomt for spylervæske igjen. Som regel skjer det på langtur. Gjerne på kvelden, og på de mest øde steder med mange mil til neste bensinstasjonen. Et lag med saltlake og veistøv kan bygge seg fort opp på frontruten og redusere sikten betraktelig. Dette er ikke bare trafikkfarlig, det kan også koste deg dyrt. For det viser seg at bensinstasjoner tar blodpris for spylervæske sammenlignet med andre utsalgssteder.

Viktig å planlegge

Det enkleste er ofte det dyreste. Å kjøpe spylervæske når man likevel skal lade bilen eller fylle drivstoff er tidsbesparende. I vår prisundersøkelse er likevel bensinstasjoner uten unntak dyrere enn å handle i butikk. Selv i den dyreste butikken i testen, Clas Ohlson, koster spylervæsken sju kroner mindre for literen enn den billigste bensinstasjonen, Circle, K.

Gjennom vinteren kan det fort brukes en tank, ca fire liter med spylervæske i snitt i uken. Fra november til og med mars er det 21 uker. Det betyr 84 liter med spylervæske. Den billigste i testen, selvblandet konsentrat fra Biltema vil da koste deg 530,-. Den dyreste fra Esso ender opp på 1790,-.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer