26 ansiktsløftinger på ett brett

I løpet av året vil mer enn 20 biler gjennomgå ansiktsløftinger, deriblant populære modeller som Volvo V70, Honda CR-V og Mercedes-Benz C-klasse.

Publisert
Sist oppdatert
26 ansiktsløftinger på ett brett

26 ansiktsløftinger på ett brett

  1. Ansiktsløftinger 2004/2005


På fredag kunne vi fortelle at mer enn nye 70 bilmodeller vil finne veien til norske bilforhandlere i løpet av de to nærmeste årene. Dette er viktig informasjon, blant annet fordi utskifting av modeller innebærer bedre prutningsmonn på den utgående modellen.

Vent - eller krev prisavslag

Men det er ikke bare nye modeller som gir gode prutere mulighet til å spare penger. Også en ansiktsløfting kan gi grunnlag for et godt kjøp. Hvis du for eksempel vurderer en Volvo V70, kan det være nyttig å vite at denne modellen får en ansiktsløfting i august. Dermed kan du utsette kjøpet og vente på den ansiktsløftede utgaven. Da vil du få en mer moderne bil og sannsynligvis også en høyere pris når du i neste omgang skal selge den. Alternativt kan du benytte denne informasjonen til å oppnå et prisavslag på dagens utgående utgave.

Oversikt over de 26 bilmodellene som vil få ansiktsløfting i løpet av 2004 og 2005 finner du her.

Vi har omtalt mange av ansiktsløftingene. Omtalene finner du ved å klikke på lenkene i boksen under.

Relaterte artikler:

  • 2004-nyhetene

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer