26 ansiktsløftinger på ett brett

I løpet av året vil mer enn 20 biler gjennomgå ansiktsløftinger, deriblant populære modeller som Volvo V70, Honda CR-V og Mercedes-Benz C-klasse.

Publisert
Sist oppdatert

På fredag kunne vi fortelle at mer enn nye 70 bilmodeller vil finne veien til norske bilforhandlere i løpet av de to nærmeste årene. Dette er viktig informasjon, blant annet fordi utskifting av modeller innebærer bedre prutningsmonn på den utgående modellen.

Vent - eller krev prisavslag

Men det er ikke bare nye modeller som gir gode prutere mulighet til å spare penger. Også en ansiktsløfting kan gi grunnlag for et godt kjøp. Hvis du for eksempel vurderer en Volvo V70, kan det være nyttig å vite at denne modellen får en ansiktsløfting i august. Dermed kan du utsette kjøpet og vente på den ansiktsløftede utgaven. Da vil du få en mer moderne bil og sannsynligvis også en høyere pris når du i neste omgang skal selge den. Alternativt kan du benytte denne informasjonen til å oppnå et prisavslag på dagens utgående utgave.

Oversikt over de 26 bilmodellene som vil få ansiktsløfting i løpet av 2004 og 2005 finner du her.

Vi har omtalt mange av ansiktsløftingene. Omtalene finner du ved å klikke på lenkene i boksen under.

Relaterte artikler:

  • 2004-nyhetene
  • Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.