3-serie-bildene er ekte

Kilder i BMW-systemet innrømmer nå at bildene av kommende 3-serie, som blant annet ble publisert hos oss, er ekte. Dermed hadde flertallet av våre lesere rett.

EKTE: Dette bildet viser faktisk nye BMW 3-serie, som først skal lanseres høsten 2005.
EKTE: Dette bildet viser faktisk nye BMW 3-serie, som først skal lanseres høsten 2005. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge BMWs planer skulle de aller første bildene av nye 3-serie slippes ved utgangen av året. Informasjon om motoralternativer og andre tekniske data var ikke ment offentliggjort før i 2005.

Tips fra trofaste lesere

Men i midten av august mottok vi eposter fra flere trofaste lesere med et svært interessant vedlegg. Vedlegget inneholdt en angivelig ferdigutviklet 3-serie-brosjyre. Brosjyren, som hadde slovensk tekst, inneholdt ikke bare omfattende tekniske data, men i tillegg flotte bilder som tilsynelatende viste en ferdigutviklet BMW 3-serie.

Usikkerhet omkring ekthet

Vi var i utgangspunktet skeptiske til å publisere bildene som ekte, fordi erfaring har vist at moromakere til tider legger overraskende store ressurser i avanserte internettbløffer. Men da andre norske medier valgte å publisere bildene, valgte vi å gjøre det samme. Vi valgte imidlertid å informere våre lesere om at det knyttet seg usikkerhet til bildenes ekthet. Vi la også ut den fullstendige brosjyren.

Samtidig avholdt vi en avstemming, der vi kort og godt stilte våre lesere følgende spørsmål: "Ekte eller juks?"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer