30 dagers angrefrist

Kjøper du elbilen Renault Zoe nå, har du 30 dager til å bestemme deg for om du vil beholde den eller ikke.

ØKTE SALGSTALL: Er du ikke fornøyd med Renault Zoe - for øvrig en høyst brukbar elbil med anstendig rekkevidde, kan du levere den tilbake inntil 30 dager etter anskaffelsen. Renault håper selvsagt kampanjen vil øke salgstallene. Her fra lanseringen på Bislett Stadion tidligere i år. Foto: KNUT MOBERG
ØKTE SALGSTALL: Er du ikke fornøyd med Renault Zoe - for øvrig en høyst brukbar elbil med anstendig rekkevidde, kan du levere den tilbake inntil 30 dager etter anskaffelsen. Renault håper selvsagt kampanjen vil øke salgstallene. Her fra lanseringen på Bislett Stadion tidligere i år. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Renault Zoe er en liten, kompakt og veldig sikker elbil. Den er faktisk kåret til verdens sikreste småbil i EuroNCAP-testen.

Vi prøvekjørte den tidligere i år.

Nå har Renault lansert en kampanje hvor de inkluderer hjemmelader og tilkobling i prisen. Enten Easy Charge eller Supercharge, fra henholdsvis 199.900 kroner opp til 229.900 kroner.

Ved Supercharge vil bilen lades opp fra 0 - 80% batterikapasitet på to timer. Easy Charge bruker seks til ni timer på å fullade Zoe.

Les mer om elbil på DinSide

30 dager

I tillegg til dette, tilbyr de også 30 dagers åpent kjøp uten forbehold. For mange kan dette se ut til å være et eksempel på noe som er for godt til å være sant.

Det er det ikke. Pr- og marketingsjef Roger Andersen i RBI Norge AS, som er importør av Renault, sier følgende:

- Om du kjøper en Zoe, har du 30 dager til på om ombestemme deg. Så sant bilen ikke har noen skader eller verdien er forringet ved unormal slitasje, vil kjøpet heves og du vil få tilbake det du betalte.

Det er altså ingen begrensning på hvor langt du kan kjøre på disse dagene, hvilket betyr at du har alle muligheter i verden til å virkelig bli kjent med bilen og finne ut om dette er noe for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer