325.000 personer har nå forhåndsbestilt Tesla Model 3

Tesla har allerede sikret et salg på over 87 milliarder i norske kroner av den nye modellen.

TESLA MODEL 3: Ble lansert 1. april 2016. De neste dagene skulle vise seg å bli en dans på roser for Elon Musk og Tesla. Over 275.000 forhåndsbestilte biler de neste 48 timene.  Foto: TESLA
TESLA MODEL 3: Ble lansert 1. april 2016. De neste dagene skulle vise seg å bli en dans på roser for Elon Musk og Tesla. Over 275.000 forhåndsbestilte biler de neste 48 timene. Foto: TESLA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med nærmere 325.000 forhåndsbestillinger på verdensbasis siden 1. april, har Elon Musk og Tesla allerede satt en helt ny standard innenfor bilindustrien etter lanseringen av den fjerde Teslaen i rekken, Model 3.

Bare på de første 48 timene tikket det inn 275.000 forhåndsbestillinger, altså nærmere 2,76 milliarder kroner i depositum fra de som ønsket å være først i køen for en Model 3.

Det største spørsmålet disse personene stiller seg er antakelig: Når kommer bilen?

LES OGSÅ: Her er første kjøreinntrykk av Tesla Model 3

Produserer cirka 50.000 biler i året

Tesla skal åpenbart få nok å henge fingrene i de neste årene, de har allerede nå mengder med biler å produsere til kundene som allerede står i kø for å få sin Model X, som vi nå også har fått de norske prisene på.

- Ved slutten av 2015 hadde vi levert ut 107.000 biler, forteller kommunikasjonsansvarlig Even Sandvold Roland i Tesla Norge, også dette på verdensbasis.

Det vil si at Tesla nesten har fått inn tre ganger så mange forhåndsbestillinger på Model 3, som de har levert ut biler de siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer