40 nyheter fra Geneve

Genève-utstillingen og utstillingen som turnerer mellom Paris og Frankfurt er de viktigste utstillingene i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Spennende nyheter som Peugeot 407 SW og Audi A6 får sin verdenspremiere i Genève, det samme gjør en produksjonsklar Mercedes-Benz CLS. Også populære Skoda Octavia blir vist frem for publikum for første gang.

Magnetene

De virkelige publikumsfavorittene pleier å være produksjonsklare sportsbiler. Årets utstilling mangler de store trekkplastrene som SLR McLaren eller en Carrera GT. Det som vil dukke opp er en roadsterutgave av Lamborghini Murcielago, og den svenske supersportsbilprodusenten Koenigsegg skal vise frem en råere utgave CC8S. Etterfølgeren til fireseteren Ferrari 456M, 612 Scaglietti, blir for første gang vist i Europa.

Varianter

Det dukker også opp varianter av kjente modeller. Alfa Romeo har for eksempel bygget økt bakkelaring og firehjulsdrift inn i stasjonsvognutgaven av 156. BMW har hostet opp en Mini uten tak. Vi venter også spent på M5-utgaven av dagens 5-serie.

Også Chrysler Crossfire dukker opp uten tak, og Volkswagen skal vise en konseptutgave av en Golf-kabriolet. Av konseptbiler blir kanskje Volvo YCC mest spennende, det er en bil designet av fem kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer