Årets bil 2019 - Folkets favoritt

45.441 lesere har stemt:
Dette er folkets favorittbil for 2019

Audi e-tron er den mest spennende nyheten i år, ifølge våre lesere. Men andreplassen, bare 272 stemmer bak, er kanskje en større overraskelse.

I JUBELRUS: Kommunikasjonssjef Morten Moum spretter champagnen sammen med Audi-direktør Elin Rosnes Sinervo for prisen. Trine Johansen– Digital Content Manager, Eirik Kristoffersen - Leder for Produktavdelingen, Bent Martinsen - Produktsjef, Benthe Saga – Produktsjef, Ole Andre Rognstad - Produktspesialist, Tommy Bækkevold Jensen – Markedssjef og Johan Ramstad - Produktsjef er strålende fornøyde med at våre lesere stemte frem Audi e-tron til Årets Bil og regner med å ha travle tider i møte. Foto: Per Ervland.
I JUBELRUS: Kommunikasjonssjef Morten Moum spretter champagnen sammen med Audi-direktør Elin Rosnes Sinervo for prisen. Trine Johansen– Digital Content Manager, Eirik Kristoffersen - Leder for Produktavdelingen, Bent Martinsen - Produktsjef, Benthe Saga – Produktsjef, Ole Andre Rognstad - Produktspesialist, Tommy Bækkevold Jensen – Markedssjef og Johan Ramstad - Produktsjef er strålende fornøyde med at våre lesere stemte frem Audi e-tron til Årets Bil og regner med å ha travle tider i møte. Foto: Per Ervland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år er det Audi e-tron som har fått flest stemmer og kåres dermed som lesernes favorittbil for 2019. Deres første elektriske forsøk appellerer et sultent norsk elbil-publikum og Audi lovere å levere i høy takt fra start.

I år hadde vi et rekordstort antall biler med i kåringen. Det ble lansert uvanlig mange nye biler gjennom året og vi valgte å ta med alle 40. Dermed ble det mange for våre lesere å velge mellom.

Du finner hele listen rangert fra flest til færrest stemmer, nederst i denne saken.

Audi alene hadde hele seks nylanseringer i år. De øvrige modellene var Audi A1, Q3, Q8 A6 og A7.

Sist Audi vant Årets bil i Norge var i 2013 med Audi A3.

Hele 45.441 lesere har vært inne og stemt. Ti prosent mente at e-tron er mest verdig som vinner.

Meget fornøyd

- Jeg er kjempestolt. Det er utrolig gøy, og vi setter stor pris på det. Vi er jo stolte av e-tron og setter vanvittig stor pris på at leserne også synes at dette er den beste bilen som kommer på markedet til neste år. For oss er kundene viktigst, så det er en ære å motta denne prisen, og vi er veldig ydmyke for tilbakemeldingene, sier Elin Rosnes Sinervo. Hun ble direktør for Audi i januar i år, et svært spesielt år for bilbransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer