5-serie stasjonsvogn blir slik

BMW er på markedet med ny 5-serie til våren. Til høsten kommer det også en ny stasjonsvogn.

Bildet er manipulert. Foto: Automedia
Bildet er manipulert. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er godt kjent hvordan sedanen vil se ut, men det er ingen stor hemmelighet at stasjonsvognen kommer i løpet av året, nærmere bestemt til høsten.

Vår faste partner på manipulerte bilder, spekulasjoner, til tider grunnløs synsing og annet etterretningsarbeid, Automedia, har resonert seg frem til følgende utseende på 5-serie stasjonsvogn.

Det betyr at bildene i grunn ikke trenger å være helt korrekte, men at de kan gi en god indikasjon på hvordan resultatet blir.

Hvordan lages slike bilder?

Disse bildene er nok i laget med utgangspunkt i bildet av en sedan. Fronten er jo kjent så akkurat det har nok ikke bydd på store utfordringer.

Resten av bilen har ikke blitt avslørt enda, men dette er nok noe av grunnlaget for dagens bilder

Folien som brukes når slike biler er ute på veiene, lages av et selskap som har dette som spesialitet. På grunn av mønsteret skal det svært vanskelig å lage programvare som fjerner kamuflasjen automatisk på testbilene. Her gjelder det nok å sitte med photoshop, trikse og mikse å håpe at man klarer å se karosseriskjøter, lykter, linjer og detaljer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer