5 SUVer til under 40 000

Vi har saumfart Finn.no og har funnet fem gode og billige SUV-alternativer som vil passe for de fleste lommebøker.

PLASS OG FREMKOMMELIGHET: Må du betale det hvite ut av øyet for å få deg en SUV med god plass og fremkommeliget? Nei da. Her er fem brukte og gode alternativer til en rimelig penge.  Foto: Colourbox
PLASS OG FREMKOMMELIGHET: Må du betale det hvite ut av øyet for å få deg en SUV med god plass og fremkommeliget? Nei da. Her er fem brukte og gode alternativer til en rimelig penge. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SUV har de siste årene blitt folkebil nummer én i Norge. Store familiebiler med mye plass og god fremkommelighet. Men de er gjerne ikke de billigste bilene på markedet. Er det mulig å finne rimelige varp som kan friste for mindre penger?

Her har vi plukket ut fem SUVer til under 40.000 kroner.

Det finnes et hav av gode tilbud på Finn.no, og vi har kun valgt ut fem biler som har vært, eller er populære. Det er også viktig å påpeke at bilene som trekkes var til salgs i skrivende stund.

Men hva er den egentlige verdien på bilene?

Det finner du kjapt ut på Dinsides kalkulator «Hva er bilen verdt?».

LES OGSÅ: Den beste folke-SUVen

2002 Land Rover Freelander Hard Top

Dette er en gammel ringrev. Her meldes det om at store utskiftinger er gjort i nyere tid. Det kan være greit, for disse var belemret med en del problemer i starten. På de eldre er som regel de fleste feil luket bort. Blant annet er det her byttet registerreim og vannpumpe i 2012. Bilen er EU-godkjent frem til 30. juni 2016 og har ikke gått mer enn 159.000 kilometer. Bilen er din for 18.500 kroner. NB: Sjekk rust.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer