50 nye biler på ett brett

2004 blir et usedvanlig spennende bilår, med mer enn 50 nye modeller, deriblant Audi A6, Peugeot 407, BMW 1-serie, Skoda Octavia, Opel Astra og Ford Focus. I tillegg vil en rekke modeller gjennomgå ansiktsløftinger.

Publisert
Sist oppdatert

Mens en bilmodell i tidligere tider kunne leve både 10 og 12 år, er fornyelsestakten i dagens bilindustri langt mer hektisk. En bilmodell får nå ofte sin første ansiktsløfting allerede etter tre år på markedet og byttes vanligvis ut med en helt ny modell etter sju år. I tillegg har det i løpet av de siste årene vokst frem flere nye bilklasser, deriblant de såkalte SUV- og MPV-klassene. Det betyr at bilprodusenter som ønsker å henge med på lasset må utvide sine produktspektre, noe som igjen fører til stadig nye modeller.

Flere hundre modeller

I 2004 vil flere hundre nye bilmodeller bli lansert på verdensbasis. Langt fra alle kommer til Norge, men mange nok til at man må holde tungen rett i munnen hvis man skal ha full oversikt. I år lanseres nemlig mer enn 50 nye bilmodeller i det norske markedet. Takket være bransjemagasinet Bilnytt kan vi i dag gi deg en samlet oversikt over samtlige.

Alfabetisk eller kronologisk

Under finner du en alfabetisk oversikt over de nye modellene og modeller som får ansiktsløfting i løpet av året. Ved å klikke på de ulike modellene vil du komme til DinSide-artikler som enten omtaler den aktuelle modellen, eller som gir deg tester av forgjengeren eller nært beslektede modeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer