Kan svømme

6.000 nordmenn i kø for Teslas Cybertruck

Elon Musk skal ha fått inn bestilling fra 6.000 nordmenn på sin nye, elektrisk Cybertruck. Nylig fortalte han at pickup-en også kan flyte.

CYBERTRUCK: 6.000 nordmenn står i kø for Teslas Cybertruck. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var Tesla-sjefen selv som fortalte at de hadde fått inn 200.000 forhåndsbestillinger fra kunder allerede i løpet av den første uken etter at Cybertruck ble lansert. Etter det har ikke Tesla gått ut med tall på hvor mange som nå står i kø for den litt spesielle (for å si det mildt) pickup-en. Det har imidlertid Cybertruck Owners Club. Klubben har tatt mål av seg til å samle alle som betaler inn depositum i en database der vi kan se antall bestillinger og hvilke utgaver av bilen de ønsker seg.

6.000 nordmenn

I denne databasen framkommer det at Island er landet med flest bestillinger av Cybertruck i forhold til folketallet. Med 6,4 biler per 1000 innbyggere, ligger Island klart foran USA, som har 1,23. Det betyr i så fall at over 2.300 av Islands 365.000 innbyggere ønsker seg denne bilen.

På tredjeplass kommer Norge med 1,1 biler per 1000 innbyggere, ifølge Cybertuck Owners Club. Det betyr at tett oppunder 6.000 nordmenn står på liste for å få kjøpt bilen. Når det gjelder de andre nordiske landene, så oppgis det at tallet for Sverige er 0,51, noe som er mer enn både i Finland og Danmark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer