7 nye fra Honda

Duket for storslipp på Tokyo Motor Show.

7 nye fra Honda
Publisert
Sist oppdatert

Om rett under en måned er det duket for Tokyo Motor Show, hvor DinSide Motor er tilstede. Nå renner det på med pressemeldinger om alt som skal vises, og denne gangen ser det ut til at Honda skal strekke strikken helt ut. Hele syv nye konseptkjøretøyer skal vises på messen.

Tre biler

Honda har delt de syv kjøretøyene inn i tre grupper, derav en som handler om biler. I kategorien biler skal Honda vise tre nye konsepter, kalt Small Sports EV, AC-X, og Micro Commuter Concept.Prøvekjørt: VWs nye byalternativ

Small Sports EV er en ren elektrisk sportsbil som skal være morsom å håndtere, samtidig som den ikke skal gå på samvittigheten løs med tanke på miljøet.

AC-X skal vise neste generasjon plug-in hybrid, samtidig som den skal være morsom å kjøre, også over lengre distanser. Bilen vil få valgmulighet for hvilken drivlinje du ønsker å benytte, avhengig av hvor du er. By eller landevei. Nå skal det legges til at AC-X minner veldig om FC-X, som vi kjenner fra tidligere, bare i en mindre innpakning.

Det tredje bilkonseptet fra Honda er det de kaller Micro Commuter Concept. Dette er en fremtidsrettet mikrobil som går på strøm. Denne skal igjen kunne forvandles til et tohjuls kjøretøy som kan hektes av når dette er mer praktisk. Også under Tokyo Motor Show i 2007 så vi et modulbasert kjøretøy, men foreløpig har ikke dette sett dagens lys. Spørsmålet er om vi noen gang får se det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer