70 nye biler på ett brett

Er du bilinteressert har du mye å se frem i mot. I løpet av de nærmest to årene vil mer enn 70 splitter nye bilmodeller bli lansert her i landet.

Publisert
Sist oppdatert
Alfa Romeo 156 Crosswagon, Mercedes-Benz SLK, BMW 5-serie Touring og Audi A6.
Alfa Romeo 156 Crosswagon, Mercedes-Benz SLK, BMW 5-serie Touring og Audi A6. Vis mer


Aldri har det eksistert så mange ulike bilmodeller som i dag. Og aldri har bilprodusentene holdt så høyt tempo i utviklingen av nye modeller. Resultatet er at det nærmest daglig lanseres nye modeller på verdensbasis. Langt fra alle ender opp hos norske bilforhandlere - men mange nok til at vi også her i landet nærmest ukentlig vil stifte bekjentskap med en nye modeller.

Også 2005-nyheter

Det er bare en måned siden vi ga våre lesere en oversikt over 2004-nyhetene. Men fordi produsentene stadig slipper informasjon om nye modeller, er denne oversikten allerede foreldet. Vi har nå oppdatert listen med de ferskeste nyhetene og har i tillegg tatt med en del modeller som først vil bli lansert i 2005. Vår nye liste omfatter derfor hele 76 modeller. Denne oversikten vil oppdatert månedlig.

To spennende stasjonsvogner

En av de modellene det knytter seg størst interesse til blant våre lesere, er nye Peugeot 407 stasjonsvogn, som vil bli lansert i september. Sedanen vil bære på plass allerede i juni. Også nye BMW 5-serie Touring er en bil mange venter på. Denne vil bli å finne hos norske BMW-forhandlere allerede i mai.

Ny Astra og Focus

Opel Astra
Opel Astra Vis mer


En bil med enda større salgspotensiale er Opel Astra, som kommer allerede i mars og skal konkurrere mot Golf, Corolla og 307. Og om et snaut år blir konkurransen enda hardere - da kommer nemlig en splitter ny Ford Focus.

To nye syvsetere

Renault Grand Scenic, storebror til den eksisterende Scenic, kommer i mars og vil bli en tøff Touran-konkurrent. Noen måneder senere kommer nye Corolla Verso, som kommer til å gjøre konkurransen i fleksiklassen enda hardere.

Ny 911

Nissan 350 Z
Nissan 350 Z Vis mer


Også for sporstsbilentusiaster er det mye å se frem i mot i år. Mercedes-Benz vil i løpet av året lansere både SLR og en ny SLK, mens Nissan vil kjøre Norges-lansering av sin 350 Z i april. Chrysler Crossfire Cabriolet kommer i mai, det samme gjør Cadillac XLR. Og som ikke det skulle være nok - i løpet av året vil Porsche lansere splitter nye utgaver av både 911 og Boxster.

Oversikt over de 76 nye bilmodellene finner du her:

 • Alfa Romeo-Ford
 • Hyundai-Porsche
 • Renault-Volkswagen
 • Vi har omtalt storparten av de nye modellene. Omtalene finner du ved å klikke på lenkene i boksen under.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer