70 nye biler på ett brett

Er du bilinteressert har du mye å se frem i mot. I løpet av de nærmest to årene vil mer enn 70 splitter nye bilmodeller bli lansert her i landet.

Publisert
Sist oppdatert

Aldri har det eksistert så mange ulike bilmodeller som i dag. Og aldri har bilprodusentene holdt så høyt tempo i utviklingen av nye modeller. Resultatet er at det nærmest daglig lanseres nye modeller på verdensbasis. Langt fra alle ender opp hos norske bilforhandlere - men mange nok til at vi også her i landet nærmest ukentlig vil stifte bekjentskap med en nye modeller.

Også 2005-nyheter

Det er bare en måned siden vi ga våre lesere en oversikt over 2004-nyhetene. Men fordi produsentene stadig slipper informasjon om nye modeller, er denne oversikten allerede foreldet. Vi har nå oppdatert listen med de ferskeste nyhetene og har i tillegg tatt med en del modeller som først vil bli lansert i 2005. Vår nye liste omfatter derfor hele 76 modeller. Denne oversikten vil oppdatert månedlig.

To spennende stasjonsvogner

En av de modellene det knytter seg størst interesse til blant våre lesere, er nye Peugeot 407 stasjonsvogn, som vil bli lansert i september. Sedanen vil bære på plass allerede i juni. Også nye BMW 5-serie Touring er en bil mange venter på. Denne vil bli å finne hos norske BMW-forhandlere allerede i mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer