911 kabriolet og Boxster kupé

Porsche er på hugget for tiden, og utskiftingen av 911 er i full gang. Det samme gjelder Boxster som allerede er vist som roadster, men som også skal produseres som kupé.

Publisert
Sist oppdatert

Her kommer det første bildet av 911 kabriolet som skal vises til våren. Til tross for at det er et halvt år til lansering er ikke bilen kamuflert i det hele tatt under testing på Nürburgring. Vi regner med at den i utgangspunktet kommer med "normal" motorisering med 325 og 355 hestekrefter. Det vil si 0 til 100-tider rett under, og rett over fem sekunder. Toppfarten vil ligge på rundt 280-290 kilometer i timen.

Boxster

Roadster-utgaven av den nye Boxsteren er allerede vist. De første bilene vil være på veien før jul. Kupé-varianten som vi har laget et bilde av her vil vises i 2005 og være på veien ved årskiftet 2005/2006. Vi regner med at Boxster kupé vil få de samme motorene som roadster, noe som vil si bokserseksere med henholdsvis 2,7 og 3,2 liters slagvolum. Effekttallene blir da også tilsvarende som på roadster. 240 hestekrefter på innstegsmodellen og 280 hestekrefter på Boxster S. Det ryktes også at Porsche jobber med mer effektsterke Boxstere. Tallet 310 dukker opp i den sammenheng. Porsche er samtidig livredde for at Boxster skal blande seg med 911, men mener likevel det er plass til en effektsterk Boxster i modellrekken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer