A3-varianter

Audi har ikke sluppet offisielle bilder av femdørs A3, og har heller ikke bekreftet at de kommer til å bygge en liten SUV.

Publisert
Sist oppdatert
Bildet er manipulert
Bildet er manipulert Vis mer

A3-varianter

  1. Store bilder!
A3-varianter


Likevel har vår samarbeidspartner Automedia fått til gode manipulerte bilder av disse A3-variantene.

Vanskelig oppfølger

Særlig spennende er det å se hvordan en femdørs A3 tar seg ut, tredørsutgaven som vi testet i forrige uke opplevde vi mer som en kupe enn som en trerdørs kompaktbil. Det stiller store krav til design for en femdørsutgave – døm selv.

I forbindelse med introduksjonen av femdørs neste sommer tror Automedia at det vil komme en liten ansiktsløftning. Selv om tredørs A3 da knapt er året gammel vil A3 dukke opp med blant annet en mer voldsom grill.

SUV og SUV

Ganske sikkert dukker det opp en Allroad-utgave av A3 i 2005. Femdørsutgaven skal nemlig være ganske mye større enn tredørsutgaven, særlig øker bagasjeplassen. Derfor passer den godt inn i Allroad-konseptet til Audi.

Etter hvert vil det kanskje dukke opp en mer offroadaktig variant av A3, den skal konkurrere med nykommeren BMW X3 som lanseres rundt årskiftet i Norge.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer