A4 Allroad og S4

Allerede på forrige generasjon A4 trodde vi en Allroad variant var på vei, men her har Audi tværet ut tiden. Nå forsøker vi igjen.

Publisert
Sist oppdatert

Disse bildene er tatt for bare noen dager siden i Nord-Sverige. Det er tilsynelatende en A4 sedan med litt morsomme skjermbuer i sort plast. Vi tror dette bare er for å lure oss. Dette er en kommende Allroad basert på A4 plattform. Selv om det er en sedan på bildene tror vi ikke at vi vil bli belastet med en "offroadsedan". Vi regner med at motorene i A4 Allroad vil bli omtrent de samme som i dagens A4, men at man hopper over de minste motoriseringene.

S4

Vi forventer også at S4 kommer i ny utførelse. Vi har trålet litt rundt og det virker som om det har begynt å lekke litt allerede. Mange spekulerer i at Audi vil gå bort fra V8-motor på S4-modellen. Det kan være at de har innsett problemer med vektbalanse og utilfredshet med kjøreegenskaper, eller rett og slett at konkurrenten til S4, BMW 335i har sekser med to turbolader. Vi, og en del andre, tror nemlig at neste S4 vil bli utstyrt med en ny 3-liters V6-motor med to turboladere og cirka 320-330 hestekrefter. I så fall er dette tilbake til første S4-formel, basert på Audi A4, som også hadde V6er med turbo.

Ut i fra det vi har samlet sammen tror vi at A4 Allroad blir lansert våren 2009 etter Geneve-utstillingen som vanligvis er i mars. Ny S4 regner vi med kommer om cirka ett år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer