Accord 1.8i ES: Komfort og kjøreegenskaper

Honda har gjort store fremskritt med Accorden, og hverken med hensyn til komfort og kjøreegenskaper er det mye som mangler. Men at bilen er satt opp mer med tanke på sportslige og sikre kjøreegenskaper enn på lullend komfort, er hevet over tvil.

Publisert

Hvor komfortabel en bil er, og hva som kan kalles en komfortabel bil, er et resultat av mange faktorer kombinert med en klype personlig smak og preferanse. Men den nye Honda Accord får nok mange tilhengere, dersom man tar sats og vurderer en japansk bil fremfor en tysk!

For selv om Accorden i første rekke er nokså sportslig satt opp, har Honda greide å balansere dette bra mot det komfortable. Små og store ujevnheter filtreres effektivt vekk av understellet, særlig i høyere hastigheter. Ved bykjøring slår de mindre dumpene lettere igjennom, men man hører det mer enn man kjenner det.

Ryddig innvendig

Setene bidrar nemlig også til at komforten oppfattes som god. Sammenlignet med setene i en Audi A4 eller BMW vil de muligens oppfattes som litt for myke, men setene byr på god lår- og sidestøtte likevel, og da er det heller ikke noe problem at de er myke og "plysjete".

Og mens vi sitter i setene -- førermiljøet er eksemplarisk ryddig, og vi var svake for instrumentpanelets oppbygging. Den korte gearspaken er dessuten med på å understreke bilens sportslige tilsnitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer