Advarer: - Svært alvorlig

Flere biler rammet.

FLERE TILFELLER: Flere biler på Oslo lufthavn skal ha blitt utsatt for innbrudd den siste tida. Foto: NTB
FLERE TILFELLER: Flere biler på Oslo lufthavn skal ha blitt utsatt for innbrudd den siste tida. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det har vært en del innbrudd i biler ved Oslo lufthavn den siste tida, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Bare torsdag formiddag er det meldt om to tilfeller, skriver avisa, og ifølge politiet er det likhetstrekk mellom innbruddene på flyplassparkeringen.

- Vi har hatt noen innbrudd i parkerte biler på Oslo lufthavn, som vi ser svært alvorlig på, sier forretningsutvikler i Avinor, Jørn Roald Wille til avisa.

FARLIG: Lav høstsol og skitten frontrute er en dårlig kombinasjon. Ruten er som regel enda mer skitten på innsiden enn på utsiden. Video: Rune Korsvoll Vis mer

Dette kommer en uke etter at Øst politidistrikt advarte om flere bilinnbrudd på Østlandet.

Fredag forrige uke la de ut en advarsel på nettpatruljens Facebook-side der de spesielt advarte eiere av Toyota Land Cruiser og RAV4.

For å redusere risikoen for tyveri, kom politiet med følgende tips til bileiere:

*Økt oppmerksomhet: Vær ekstra oppmerksom på bilen din i tiden fremover. Parkér på godt opplyste steder og unngå å forlate verdifulle gjenstander synlig i bilen.

*Sikkerhetstiltak: Vurder å iverksette sikkerhetstiltak som kan hindre uautorisert tilgang til kjøretøyet. Dette kan inkludere bruk av ekstra låser, bilalarm eller GPS-sporingssystemer.

*Nabovarsel: Del denne informasjonen med naboer og andre Toyota-eiere i ditt nærområde slik at alle kan være mer årvåkne.

Mer om