Aldri mer rygging på tunet

Her er løsningen for de med ryggeangst. Denne plata snurrer bilen rundt og lar deg kjøre med snuta ut selv om du parkerte med snuta inn.

Aldri mer rygging på tunet
Publisert
Sist oppdatert

Er det ikke fantastisk? Du kan rett og slett kjøre bilen inn med fronten først, snurre bilen rundt og så kjøre med fronten først ut.

Mange modeller

Snurreplata kommer i mange størrelser og varianter og minste modell er tilpasset en kombikupé som for eksempel VW Golf. Den har en diameter på 3,6 meter. Den største har en diameter på 6 meter og passer til to store biler. Modellen 3,8 meter passer til en stor SUV som for eksempel Mercedes ML. 6-metersmodellen klarer to slike SUVer.

Innstalleringen skal ikke være vanskelig og krever kun 12,5 centimeter dybde uavhengig om det er en motorisert versjon eller en manuell.

Priser

Det er ikke oppgitt priser for manuelle plater, men priser for motoriserte finnes. Den billigste motoriserte varianten starter på cirka 63.000 kroner. Det duger til en Golf. Har du en større bil, for eksempel Audi A6 koster det 65.000 kroner. Stor plate for en stor og en liten bil koster cirka 100.000 og har du to store SUVer starter prisen på 140.000 kroner. Grunnarbeid på gårdsplassen eller i garasjen kommer i tillegg.

De kan leveres i fargene grå, sort, rød, grønn og gul.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer