Årets Bil 2023:

Aldri noe tvil

Over 20 000 har stemt på sin favoritt til Årets Bil 2023. Vinneren var det aldri noe tvil om.

TIL TOPPS: Volkswagen ID. Buzz vant leseravstemningen til Folkets Favoritt med klar margin. Foto: Pål Joakim Pollen
TIL TOPPS: Volkswagen ID. Buzz vant leseravstemningen til Folkets Favoritt med klar margin. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Godt over 20.000 stemmer ble avgitt av publikum til Folkets Favoritt-prisen i forbindelse med kåringen av Årets Bil 2023 – den 15. i rekka.

Her kunne leserne hos DinSide, Dagbladet og Elbil24 stemme på bilen de mente fortjente å vinne den prestisjefylte kåringen.

For oss som kunne se hvordan stemmene landet, så vi tendensen allerede etter noen timer: At Volkswagen ID. Buzz stakk fra de andre – uten noen gang å se seg tilbake.

VINNER: Volkswagen ID. Buzz er Folkets Favoritt i forbindelsen med kåringen av Årets Bil 2023. Foto: Pål Joakim Pollen
VINNER: Volkswagen ID. Buzz er Folkets Favoritt i forbindelsen med kåringen av Årets Bil 2023. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Med nesten dobbelt så mange stemmer som nummer to på lista (81 prosent flere) er dette med andre ord en av de klareste seierne noensinne når det gjelder Folkets Favoritt-prisen.

Vi gratulerer Volkswagen ID. Buzz med å bli stemt fram som Folkets Favoritt i forbindelse med Årets Bil 2023-kåringen!

Bilen er også blant finalistene hovedkåringen, der vinneren avsløres 6. desember. I mellomtida kan du ta en titt på bilene som kvalifiserte seg helt til finalen:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer