Alero: Grilløs amerikaner

For første gang på 3 år presenterer Opel Norge en helt ny bilmodell, Chevrolet Alero. Med denne ønsker amerikanske Chevrolet å kjempe seg til en bit av det europeiske personbilmarkedet. I Norge blir Alero også den eneste personbilmodellen tilgjengelig fra Chevrolet.

Alero: Grilløs amerikaner
Publisert
Sist oppdatert

Bilen lanseres i disse dager i Europa, og salgsstart her til lands er satt til 20. mars. Vi var på introduksjonen av bilen i Sverige denne uken, og rakk en liten tur på veien i de Värmlandske skoger. En fullstendig prøvekjøring vil vi komme tilbake med senere; inntil videre kan du lese hvilket inntrykk vi har av bilen så langt. Dette kan du lese til slutt i denne artikkelen.

Uten grill

Det mest oppsiktsvekkende ved Alero, er den manglende radiatorgrillen. Ganske så spesielt og veldig lite A4, men så er målgruppen til Alero også mennesker som ønsker seg noe annet. Frontlyktene er ganske smale og tettsittende, mens baklyktene er svært plasskrevende og dominerende.

Det meste er standard

Alero finnes også som coupe, men vil foreløpig kun importeres til Norge som sedan. Den har det meste av utstyr som standard, og en komplett liste over dette kan du lese finner du ved å klikke på lenken "utstyr" til høyre. Det ekstrautstyret som er tilgjengelig er skinninteriør samt elektrisk betjening av førersete og soltak. Under panseret kan du velge mellom en firesylindret 2,4-liter eller en 3,4-liters V6. Bilen fås kun med automatgear.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer