Alfa 157

Et steg videre for bilen som sjarmerte mange da den dukket opp i 1997.

Publisert
Sist oppdatert
Alfa 157
Alfa 157


Det er designen som kun tar ett steg videre, 157 skal være ny fra bunnen og opp. I følge vår kilde Automedia vil Alfa 157 vokse i alle retninger i forhold til dagens Alfa !56.

Brattere grill

Litt voldsomme griller er i vinden om dagen og Giugiaro, som står bak designen av nye 157, har fulgt opp ved å lage grillen brattere enn på 156. Grillen likner den på Spider og GTV etter ansiktsløftningen.

Arvtageren til 156 dukker opp først i begynnelsen av 2005. Senere vi også 157 dukke opp som Sportwagen.

Havarert Saab-samarbeid

Plattformen til 157 er utviklet i Sverige. Det var et samarbeid med Saab, men ifølge Automedia valgte Saab å ikke benytte seg av den nye plattformen av kostnadshensyn. Plattformen er laget for å takle både drift foran og på alle fire, og det er sannsynlig at Alfa vil bruke denne til å bygge en SUV på. Også arvtageren til Alfa 166 vil antakelig bli bygget på denne plattformen.

Nye og gamle

Alfa vil beholde og utvikle noen av dagens motorer, i tillegg spekulerer Automedia i om den nye aluminiums V6-motoren fra General Motors blir å finne under panseret. Det er i tilfelle snakk om enten en 2,8-liter eller en 3,2-liter.

Relaterte artikler

  • Her finner du våre Alfa Romeo-tester
  • Her finner du flere Alfa Romeo-nyheter
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer