Alfa 157

Et steg videre for bilen som sjarmerte mange da den dukket opp i 1997.

Publisert
Sist oppdatert

Det er designen som kun tar ett steg videre, 157 skal være ny fra bunnen og opp. I følge vår kilde Automedia vil Alfa 157 vokse i alle retninger i forhold til dagens Alfa !56.

Brattere grill

Litt voldsomme griller er i vinden om dagen og Giugiaro, som står bak designen av nye 157, har fulgt opp ved å lage grillen brattere enn på 156. Grillen likner den på Spider og GTV etter ansiktsløftningen.

Arvtageren til 156 dukker opp først i begynnelsen av 2005. Senere vi også 157 dukke opp som Sportwagen.

Havarert Saab-samarbeid

Plattformen til 157 er utviklet i Sverige. Det var et samarbeid med Saab, men ifølge Automedia valgte Saab å ikke benytte seg av den nye plattformen av kostnadshensyn. Plattformen er laget for å takle både drift foran og på alle fire, og det er sannsynlig at Alfa vil bruke denne til å bygge en SUV på. Også arvtageren til Alfa 166 vil antakelig bli bygget på denne plattformen.

Nye og gamle

Alfa vil beholde og utvikle noen av dagens motorer, i tillegg spekulerer Automedia i om den nye aluminiums V6-motoren fra General Motors blir å finne under panseret. Det er i tilfelle snakk om enten en 2,8-liter eller en 3,2-liter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer